Bekijk meer

U gebruikt een verouderde browser. Voor een optimale ervaring update je browser of gebruik een moderne browser.

sluit

Rundvlees groothandel

kwaliteit in elk stuk vlees

Quality since 1907.

Rundvlees

Als rundvlees groothandel voor horeca blijven we trouw aan onze filosofie: “selectie boven ras”. Elke dag selecteren we zorgvuldig rundvlees voor de horeca dat voldoet aan onze strikte kwaliteitscriteria. Pas daarna kijken we naar het ras dat het best past bij de wensen van onze klanten.
Van Belfurn Angus van onze eigen hoeve in Veurne tot Ierse Angus, Hereford en Holstein, het aanbod is breed. Ook uit Schotland, Spanje, Denemarken, Frankrijk, Argentinië en Uruguay leveren we kwaliteitsrundvlees voor chefs die het verschil willen proeven

Choix du Boucher staat bij GOODMEAT voor het allerbeste stuk rundvlees van het moment. Geen vast ras, maar een persoonlijke selectie bovenop de vertrouwde selectie van GOODMEAT, dit onder leiding van onze Master Butcher, Felix Van Hullebus.

Het vlees wordt zorgvuldig 3 tot 4 weken gerijpt (niet dry aged) om maximale malsheid en smaak te garanderen. We werken uitsluitend met vrouwelijke runderen, altijd vers en op bestelling versneden.

BELFURN ANGUS

100% BELGISCHE KWALITEIT
aberdeen angus ras

Het verhaal van Belfurn Angus, een uniek project binnen onze rundvlees groothandel, begon meer dan tien jaar geleden. Oprichter, Patrick Vanderhaeghe, volgde zijn passie en startte met de kweek van 100% raszuivere Aberdeen Angus op onze hoeve in Veurne. Zo werd Belfurn Angus, een samentrekking van België en Furnes (Veurne), geboren.

HEEFT U EEN VRAAG
VOOR ONS ALS RUNDVLEES GROOTHANDEL?

Wil je meer weten over ons assortiment? Interesse om ons kwaliteitsvlees te verkopen? Wil je met ons samenwerken in een sterk partnership?