U gebruikt een verouderde browser. Voor een optimale ervaring update je browser of gebruik een moderne browser.
sluit
Onze producten
Rundsvlees
Kalfsvlees
Varkensvlees
Lamsvlees
Fijne vleeswaren
Bereidingen
Wild & Gevogelte
Retail
GOODMEAT NV/SA
Venecolaan 28
B-9880 Aalter
+32(0)2 245 46 47
info@goodmeat.be
orders@goodmeat.be
GOODMEAT NV/SA
Venecolaan 28
B-9880 Aalter
+32(0)2 245 46 47
info@goodmeat.be
orders@goodmeat.be
Goodmeat 2024 . Algemene verkoopsvoorwaarden . Cookies . Privacy
De geschiedenis van GOODMEAT gaat terug tot het begin van de 20e eeuw. Het was in die tijd dat oprichter Alphonse Vanderhaeghe zijn eerste stappen zette als veekoopman in het pittoreske Ieper.
Sinds de oprichting heeft GOODMEAT zich voortdurend ontwikkeld en aangepast aan de veranderende tijden, zonder ooit de kernwaarden uit het oog te verliezen. Kwaliteit, vertrouwen en vakmanschap zijn de pijlers waarop ons bedrijf is gebouwd.
We sourcen, selecteren, importeren en portioneren kwaliteitsvlees uit eigen land en de hele wereld. Vanuit onze vestiging in Aalter, blinkt ons gepassioneerd team uit in vakmanschap. Al onze medewerkers zijn nauw betrokken bij de klant, van order intake tot uitlevering. Door onze productkennis te matchen met onze klantenkennis, kan elke klant rekenen op een consistente belevering op maat van zijn wensen en behoeften.
Pionier & veeliefhebber
van veehandel
tot specialist
in vleeswaren.
eerste zakenreis naar Argentinië, Start import.
verdere professionalisering.
Opstart groothandelsmarkt BXL
Belfurn Angus.
Begin van de eigen, exclusieve Anguskweek
vierde generatie aan boord
2023 Nieuwe look, blijvende focus op kwaliteit, klaar voor de toekomst
Van in het prille begin hebben we van kwaliteitsvol vlees ons stokpaardje gemaakt. De veranderende food- en gezondheidstrends leiden ertoe dat de consument vandaag minder vlees eet maar bewust kiest voor beter vlees.
Kwaliteit boven kwantiteit is dan ook onze leidraad, zowel voor onze horecaklanten als voor de retail. Onze focus op selectie boven ras past perfect binnen deze filosofie. Als bedrijf kiezen we er bewust voor om dat kwaliteitstreven ook meetbaar te maken. Zo haalden we recent opnieuw het IFS certificaat (International Food Standard). Dit kwaliteitslabel heeft voornamelijk betrekking op onze retail klanten en is uniek als horecaleverancier.
We investeren volop in sterke en persoonlijke relaties. Zo ben jij als klant zeker van een constante kwaliteit. We versnijden en verpakken dagelijks runds-, lams-, kalfs- en varkensvlees. Op maat van jouw specifieke wensen en volgens de strengste kwaliteits- en hygiënenormen.
Ook voor traditioneel bereide burgers of speciale delicatessen kan je bij GOODMEAT rekenen op kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende service.
Selectie boven ras, dat is de gouden regel in alles wat we doen. We selecteren het vlees voor de klant uit. Dat wil zeggen dat we op zoek gaan naar het beste, runderen die de juiste voeding kregen en waarvan het vlees de juiste vetmarmering heeft. De volledige keten moet kloppen. We werken dan ook samen met vaste leveranciers waarmee we een langdurige partnership aangaan.
Onze Master Butcher en team luisteren graag naar uw wensen en leveren steeds vakwerk dat perfect aansluit bij uw culinaire behoeften.
We verpakken het vlees na het versnijden meteen vacuüm. Dagverse bestellingen zijn dieptrek verpakt, voor retail bieden onze skin-packaging dan weer zijn voordelen. Individuele, aantrekkelijke verpakkingen blijven steeds netjes op hun plaats in de vleesrayon. De maximale houdbaarheid wordt bereikt zonder enig kwaliteits-, smaak- of kleurverlies.
Vertel ons jouw wensen! GOODMEAT levert kwaliteitsvol vlees zoals jij dat wil. We zitten graag met je samen om nieuwe concepten te ontwikkelen en engageren ons om ook last-minute aanvragen tot een goed einde te brengen. In nauw overleg ontwikkelen we de ideale hoeveelheid per colli, het gewicht per artikel, het type verpakkingsmateriaal en de afwerking.
Voor verse producten zijn snelle leveringen in de juiste omstandigheden cruciaal. Onze transportpartners en eigen logistieke medewerkers zijn gecertificeerd om verse producten te vervoeren. Zo ben jij zeker van jouw leveringen, van dinsdag tot en met zaterdag. Steeds zorgvuldig verpakt en met HACCP-gekeurd transport.
Bij GOODMEAT streven we ernaar om op elk moment het hoogste niveau van kwaliteit en smaak te bieden. We selecteren onze dieren met zorg, houden ons aan strikte normen en verwerken het vlees met de grootste precisie. Dit alles om ervoor te zorgen dat elk stuk vlees dat onze naam draagt, een synoniem is voor uitmuntendheid.
Door al 4 generaties lang uit te pakken met onze uitmuntende kwaliteit willen wij als team de vertrouwensrelatie met onze partners verder uitbouwen door respectvol en duurzaam te handelen voor elke schakel in de keten.
Hoe we die missie waarmaken, verwoorden we in onze visie die we hieronder in een notendop samenvatten.
Lekker. We leveren het beste stukje vlees op ieders bord. Het resultaat van een strenge selectie en van het vakmanschap van onze medewerkers.
Kwaliteit. Want kwaliteit is nooit af! GOODMEAT ontstond uit liefde voor het vak en kiest al meer dan 100 jaar voor kwaliteit boven kwantiteit.
Respect. In elke schakel van de keten zijn eerlijkheid, kwaliteit en respect de leidraad voor onze acties en handelingen.
Vertrouwen. We streven naar jarenlange vertrouwensvolle relaties met leveranciers & klanten in een geest van partnerschap. Samen kiezen we voor hoogwaardige producten en een persoonlijke service.
From farm to fork. Hiervoor hanteren we zoveel mogelijk het principe van de korte keten. De tijdspanne tussen slachting/versnijden/verpakken maken we zo kort mogelijk zodat we een ongeëvenaarde versheid kunnen aanbieden.
Familie. 4 generaties lang, telkens een nieuwe kijk op de trends en behoeften van het moment met de nodige investeringen om verder te groeien. De basis van ons succes op een steeds sterker fundament.