Bekijk meer

U gebruikt een verouderde browser. Voor een optimale ervaring update je browser of gebruik een moderne browser.

sluit

Vleesleverancier horeca

delivering the finest meat

Over Ons
Over Ons

Vleesleverancier met passie en vakmanschap

De rijke geschiedenis van GOODMEAT gaat terug tot het begin van de 20e eeuw. Het was in die tijd dat oprichter Alphonse Vanderhaeghe zijn eerste stappen zette als veekoopman in het pittoreske Ieper.

Met zijn scherpe oog voor kwaliteit en onverwoestbare werkethiek legde hij de basis voor GOODMEAT als vleesleverancier voor de horeca. Vandaag is dat uitgegroeid tot een icoon binnen de Vlaamse vleesindustrie.

Wat we doen
01

Strenge selectie

Alles begint bij een strenge selectie die primeert boven het ras. Geslacht, ouderdom, voeding en vetaanmaak zijn de factoren die de kwaliteit – en dus ook de smaak – van vlees bepalen.

Bij GOODMEAT hanteren we dagdagelijks deze criteria bij het bepalen van ons unieke assortiment.

02

VLEESLEVERANCIER MET VERSNIJDING OP MAAT

Het op maat versnijden van runds-, lams-, kalfs- of varkensvlees zit ons in de vingers. “À la tête du client” en dat mag je letterlijk nemen.

We weten perfect wat de wensen zijn van onze retail- en horecaklanten, we selecteren en versnijden het vlees op hun maat en die van de eindconsument.

03

VERS VERPAKT vlees voor horeca

Als vleesleverancier voor de horeca zorgen we ervoor dat elk stuk kwaliteitsvlees na het versnijden meteen vacuüm wordt verpakt.

Dieptrekverpakking voor dagverse bestellingen, skinpack voor onze retailklanten. Het vlees wordt op zijn mooist gepresenteerd en geniet van een maximale houdbaarheid zonder kwaliteits-, smaak- of kleurverlies.

04

SNELLE LEVERING

Als vleesleverancier leveren we snel en betrouwbaar vers vlees, van dinsdag tot en met zaterdag.

Dankzij onze ruime voorraad en eigen transportdienst – aangevuld met erkende vers-transportpartners – kunnen zowel horecazaken als particulieren altijd op ons rekenen.

100% Belgische kwaliteit Aberdeen Angus ras

Sinds 2006 kweken we onze eigen Angusrunderen op onze farm in Veurne. 100% raszuivere Aberdeen Angus runderen, geselecteerd uit de beste Schotse bloedlijnen.

De filosofie? Vlees voor horeca leveren van topkwaliteit, met respect voor dierenwelzijn. Wie horeca vlees wil kopen bij een betrouwbare vleesleverancier, kiest voor onze Belgische vleeshandel.

Vleesleverancier voor horeca

kwaliteit & continuïteit

We investeren in sterke, persoonlijke relaties zodat jij als chef of ondernemer zeker bent van constante topkwaliteit. Dagelijks versnijden en verpakken we runds-, lams-, kalfs- en varkensvlees, volledig op maat van jouw wensen en volgens de strengste kwaliteits- en hygiënenormen.

Ook voor traditioneel bereide burgers en verfijnde delicatessen ben je bij GOODMEAT aan het juiste adres — de meest betrouwbare vleesleverancier voor jouw horecazaak.

Heb je een vraag voor ons als vleesleverancier?

Wil je meer weten over ons assortiment vlees voor horeca? Of ben je op zoek naar een betrouwbare vleesleverancier voor jouw zaak? Neem contact op en ontdek hoe we samen een sterk partnership kunnen opbouwen.