En savoir plus

Vous utilisez un navigateur obsolète. Pour une expérience optimale, mettez à jour votre navigateur ou utilisez un navigateur moderne..

fermer

Vleesleverancier horeca

Over Ons
Over Ons

QUALITY SINCE 1907

Vleesleverancier met een eeuw vol passie en vakmanschap

De rijke geschiedenis van GOODMEAT gaat terug tot het begin van de 20e eeuw. Het was in die tijd dat oprichter Alphonse Vanderhaeghe zijn eerste stappen zette als veekoopman in het pittoreske Ieper. Met zijn scherpe oog voor kwaliteit en onverwoestbare werkethiek legde hij de basis voor GOODMEAT als vleesleverancier voor de horeca. Vandaag is dat uitgegroeid tot een icoon binnen de Vlaamse vleesindustrie.

Wat we doen
01

Strenge selectie

Alles begint bij een strenge selectie die primeert boven het ras. Geslacht, ouderdom, voeding en vetaanmaak zijn de factoren die de kwaliteit – en dus ook de smaak – van vlees bepalen. Bij GOODMEAT hanteren we dagdagelijks deze criteria bij het bepalen van ons unieke assortiment.

02

VLEESLEVERANCIER MET VERSNIJDING OP MAAT

Het op maat versnijden van runds-, lams-, kalfs- of varkensvlees zit ons in de vingers. “À la tête du client” en dat mag je letterlijk nemen. We weten perfect wat de wensen zijn van onze retail- en horecaklanten, we selecteren en versnijden het vlees op hun maat en die van de eindconsument.

03

VERS VERPAKT

Als vleesleverancier zorgen we ervoor dat elk stuk kwaliteitsvlees na het versnijden meteen vacuüm wordt verpakt. Dieptrekverpakking voor dagverse bestellingen, skinpack voor onze retailklanten. Het vlees wordt op zijn mooist gepresenteerd en geniet van een maximale houdbaarheid zonder kwaliteits-, smaak- of kleurverlies.

04

SNELLE LEVERING

Als vleesleverancier voor horeca leveren we snel en betrouwbaar vers vlees, van dinsdag tot en met zaterdag. Dankzij onze ruime voorraad en eigen transportdienst – aangevuld met erkende vers-transportpartners – kunnen zowel horecazaken als particulieren altijd op ons rekenen.

100% Belgische kwaliteit
Aberdeen Angus ras

Sinds 2006 kweken we onze eigen Angusrunderen op onze eigen farm in Veurne. 100% raszuivere Aberdeen Angus runderen die geselecteerd werden uit de Schotse Aberdeen Angus bloedlijnen.

De filosofie? Een ras kweken dat garant staat voor kwaliteitsvlees met focus op dierenwelzijn.

DELIVERING
THE FINEST MEAT

kwaliteit & continuïteit

Als vleesleverancier voor horeca investeren we in sterke, persoonlijke relaties zodat jij als chef of ondernemer zeker bent van constante topkwaliteit. Dagelijks versnijden en verpakken we runds-, lams-, kalfs- en varkensvlees, volledig op maat van jouw wensen en volgens de strengste kwaliteits- en hygiënenormen.

Ook voor traditioneel bereide burgers en verfijnde delicatessen ben je bij GOODMEAT aan het juiste adres — jouw betrouwbare partner in vlees voor horeca.

Heb je een vraag voor ons als vleesleverancier?

Wil je meer weten over ons assortiment vlees voor horeca? Of ben je op zoek naar een betrouwbare vleesleverancier voor jouw zaak? Neem contact op en ontdek hoe we samen een sterk partnership kunnen opbouwen.