Vous utilisez un navigateur obsolète. Pour une expérience optimale, mettez à jour votre navigateur ou utilisez un navigateur moderne..
fermer
Nos produits
viande de boeuf
Iers rundvlees
viande de veau
viande de porc
viande d'agneau
charcuterie fine
Bereidingen
volaille & gibier
BOECHER by GOOD MEAT
Messages Blog
Histoires
événements
Nouvelles
suivez-nous.
facebook
instagram
linkedin
GOODMEAT NV/SA
Venecolaan 28
B-9880 Aalter
+32(0)2 245 46 47
info@goodmeat.be
orders@goodmeat.be
Goodmeat 2025 . Conditions générales . Cookies . Privacy

QUALITY SINCE 1907
De rijke geschiedenis van GOODMEAT gaat terug tot het begin van de 20e eeuw. Het was in die tijd dat oprichter Alphonse Vanderhaeghe zijn eerste stappen zette als veekoopman in het pittoreske Ieper. Met zijn scherpe oog voor kwaliteit en onverwoestbare werkethiek legde hij de basis voor GOODMEAT als vleesleverancier voor de horeca. Vandaag is dat uitgegroeid tot een icoon binnen de Vlaamse vleesindustrie.
Alles begint bij een strenge selectie die primeert boven het ras. Geslacht, ouderdom, voeding en vetaanmaak zijn de factoren die de kwaliteit – en dus ook de smaak – van vlees bepalen. Bij GOODMEAT hanteren we dagdagelijks deze criteria bij het bepalen van ons unieke assortiment.

Het op maat versnijden van runds-, lams-, kalfs- of varkensvlees zit ons in de vingers. “À la tête du client” en dat mag je letterlijk nemen. We weten perfect wat de wensen zijn van onze retail- en horecaklanten, we selecteren en versnijden het vlees op hun maat en die van de eindconsument.

Als vleesleverancier zorgen we ervoor dat elk stuk kwaliteitsvlees na het versnijden meteen vacuüm wordt verpakt. Dieptrekverpakking voor dagverse bestellingen, skinpack voor onze retailklanten. Het vlees wordt op zijn mooist gepresenteerd en geniet van een maximale houdbaarheid zonder kwaliteits-, smaak- of kleurverlies.

Sinds 2006 kweken we onze eigen Angusrunderen op onze eigen farm in Veurne. 100% raszuivere Aberdeen Angus runderen die geselecteerd werden uit de Schotse Aberdeen Angus bloedlijnen.
De filosofie? Een ras kweken dat garant staat voor kwaliteitsvlees met focus op dierenwelzijn.

kwaliteit & continuïteit
Als vleesleverancier voor horeca investeren we in sterke, persoonlijke relaties zodat jij als chef of ondernemer zeker bent van constante topkwaliteit. Dagelijks versnijden en verpakken we runds-, lams-, kalfs- en varkensvlees, volledig op maat van jouw wensen en volgens de strengste kwaliteits- en hygiënenormen.
Ook voor traditioneel bereide burgers en verfijnde delicatessen ben je bij GOODMEAT aan het juiste adres — jouw betrouwbare partner in vlees voor horeca.