PREMIUM
QUALITY
MEAT
KALF
2010
2030
2040
2050
2052
2060
2070
2100
2300
Carré
Carré z/ been
Filet pur
Rib-eye
Kroon
Kleinhoofd
Bovenbil
Filet d’Anvers
Nek z/ been
2020
2026
2080
2130
2135
2140
2182
2330
Koteletten
T-bone portie
Gebraad (bil)
Steak
Medaillon
Escalope
Blanquette
Osso bucco (achterschenkel)
2800
2810
2820
2830
2841
2850
Zwezeriken keel
Zwezeriken hart
Lever
Nier
Tong
Hersenen
2210
2339
2819
2842
2853
2869
2921
Beenderen
Osso bucco
Zwezerik hart
Tong
Kaken
Poten
Kop ontbeend opgebonden
TECHNISCHE DELEN
VERSNIJDINGEN
Good Meat nv/sa, Venecolaan 28, B-9880 Aalter | T +32(0)2 245 46 47 | F +32(0)2 216 82 86
info@goodmeat.be | www.goodmeat.be | BTW-TVA BE0421 252 588
ORGAANVLEES
DIEPGEVROREN KALFSVLEES
VERS KALFSVLEES - BLANK
2039
2049
2053
2052
Carré z/ been
Filet pur
Rib-eye
Kroon
TECHNISCHE DELEN
VERS KALFSVLEES - ROSÉ